Domain ellenőrzés:

Főoldal

Tel/Fax: +36/46 751-601

Mobil: +36/70 333-4-222

Email: info@naviref.hu

Domain regisztráció
és honlaptárhely

Jelenlegi hely

Mi az a tárhely?

A tárhely, más néven webhosting, olyan adattárolásra alkalmas hely  a szolgáltató szerverén, mely teljesítményben és megbízhatóságban kiemelkedően nagyobb értékekkel rendelkezik, mint egy hagyományos asztali számítógép. Ezek a számítógépek klimatizált helyiségben vannak, úgynevezett szerver teremben, melyet állandóan rendszergazdák felügyelnek. Miért van minderre szükség? Mindenki számára fontos, hogy weboldala – mely cégét képviseli – mindig elérhető legyen, mert ezen keresztül kerül bemutatásra a vállalkozás, vagy akár magánszemély szolgáltatásai. Egy weboldalt ugyanabban a pillanatban akár több felhasználó is látogathat, így fontos tényező a teljesítmény, hogy gond nélkül menjen a böngészés.

A mi PHP-s tárhely csomagjaink mindegyike tartalmaz MySQL adatbázis hozzáférést, így ideális dinamikus weboldalak kiszolgálására. Továbbá minden tárhelyhez van adminisztrációs vezérlőpult, mely segítségével könnyen elkészíthetjük email címünket, létrehozhatunk FTP felhasználókat, vagy amennyiben a csomag engedi új adatbázis felhasználókat is. Minden tárhelyünkhöz tartozik webes levelező rendszer és statisztika a látogatottság felméréséhez. Plusz mindehhez mi 99.5%-os rendelkezésre állást adunk, mely arról szól, hogy az év 99.5%-ban biztosan elérhetőek lesznek szolgáltatásaink. Szervereink a budapesti BIX központban vannak, így a sávszélességgel sem adódhatnak gondjaid.

Gyakran ismételt kérdések

Statikus vagy dinamikus tárhelyet igényeljek?

A statikus tárhely szolgáltatás lényege, hogy a szerverre feltöltött dokumentumokat a webszerver bármilyen számolás, módosítás nélkül szolgálja ki a böngészőnek. Tehát ha valamit módosítani szeretnénk weboldalunkon, akkor azt csak kézi szerkesztés után tudjuk megtenni, amit ismételten szükséges feltölteni a tárhelyünkre.

Előnye az olcsóbb árban rejlik, egy kisebb méretű, pár oldalból álló weboldalnak, ahol képek, szövegek jelennek meg, megfelelő.

Dinamikus tárhely ajánlott és nélkülözhetetlen olyan weboldalak számára, ahol tartalomkezelő rendszert kívánunk üzemeltetni. Például ilyen egy weboldal ahol lehetőség van a megjelenített tartalom véleményezésére, vagy regisztrálhatnak a látogatók, vagy rendelhetnek a termékekből. Bármilyen ehhez hasonló szolgáltatást szeretnénk, akkor szükségünk lesz dinamikus tárhelyre.

Egyedi tárhely igényem van, tudnak ajánlatot adni?

Ha egyedi tárhely igényed van számunkra ez sem probléma. Kérjük keress fel minket valamelyik elérhetőségünkön, mond el igényeidet, lényegesebb terveidet a tárhellyel és mi adunk egy ajánlatot.

Külföldről is meg tudják nézni a honlapomat?

Természetesen megtekinthetőek külföldről is. A szerverek Budapesten, az Internet hazai "központjában" vannak elhelyezve, mely rendelkezik nagy sávszélességű nemzetközi internet kapcsolattal is.