Domain ellenőrzés:

Főoldal

Tel/Fax: +36/46 751-601

Mobil: +36/70 333-4-222

Email: info@naviref.hu

Domain regisztráció
és honlaptárhely

Jelenlegi hely

Linképítés

Miután sikeresen megrendelted domain neved, elkészült tárhelyed, melyre feltöltötted weboldalad jöhet a következő lépés, a linképítés vagy keresőoptimalizálás, vagy elterjedt rövidített nevén a SEO.

Miért van szükség linképítésre?

Weboldaladra, ha nem mutatnak más oldalról linkek - hivatkozások - akkor a keresőrobotok sem találják meg azt, mivel nem tudnak hogyan eljutni az oldalra. A keresőoptimalizálás egyik fő pillére a linkek elhelyezése más oldalakon, ezért is nevezik néha linképítésnek. Fontos, hogy ha lehetséges, akkor válasszunk a mi témánkhoz hasonló társoldalakat, hiszen egy teljesen más témában böngésző látogatót nem biztos fog érdekelni a mi oldalunk hivatkozása. Minél több ilyen linkünk van, annál jobb, hiszen többféleképpen is megtalálhatnak minket a felhasználók. A keresőrobotok számára pedig szintén nagy jelentőséggel bír, ezáltal előrébb kerülhetünk a keresési listában. Minél több link mutat ránk, minél sikeresebb a linképítés, annál fontosabbak vagyunk, ezáltal előkelőbb helyezést érhetünk el.

Linkek gyűjtésére, linképítésre egy bevált megoldás lehet, hogy folyamatosan frissítjük érdekes tartalmakkal weboldalunkat. Folyamatos írjunk cikkeket, aktualizáljuk kínálatunkat, bővítsük a tartalmat, ezáltal jelentősen nőhet népszerűségünk. Ennek eredménye, hogy elkezdik ajánlgatni weboldalunk oldalait és több más oldalon is megjelenik.

A linképítést elkezdhetjük már a domain megválasztásánál is. Fontos dolog, hogy témába illő domain nevet válasszunk, mert ezzel is segítjük annak megjegyzését. Lehetőleg ne legyen túl bonyolult a választott név. Ha bizonytalan vagy döntésedben, akkor vedd igénybe domain értékelés szolgáltatásunkat.

További nagyon fontos téma a weboldalunk optimalizált felépítése.

Hogyan tudunk mi segíteni a linképítésben?

Ha rendelsz egy tárhelyet tőlünk, akkor cserében mi felajánljuk, hogy egy tematikus hirdetésekkel rendelkező társoldalunk segítségével ingyen hirdethess. Ezek a szöveges hirdetések közel 100 különböző és különböző témával foglalkozó honlapon jelennek meg véletlenszerűen. A hirdetések feltöltése rendkívül egyszerű, szinte pár perc alatt meg is jelenik akár és egy évig érvényes marad.

Weboldalad további optimalizálással kapcsolatos beállításait is szívesen ellenőrizzük, amennyiben szükséges javaslatot teszünk annak jobbá tétele érdekében, hogy sikeresebb legyen a linképítés.