Domain ellenőrzés:

Főoldal

Tel/Fax: +36/46 751-601

Mobil: +36/70 333-4-222

Email: info@naviref.hu

Domain regisztráció
és honlaptárhely

Jelenlegi hely

Ingyen honlapreklám

Egy jó weboldalnak is kell reklám, nem elég az, ha olyan tartalom, szolgáltatás található rajta ami egyedi és érdekes, hanem ezt szükséges reklámozni is, hogy mindig ránk találjanak a látogatók . Ebben mi tudunk neked segíteni. Ha nálunk rendeled meg tárhelyed, akkor élhetsz azzal a lehetőséggel, hogy közel 100 weboldalon hirdetheted magad. Ehhez semmit nem kell tenned, ez ingyen jár minden tárhelyes ügyfelünknek.

Hol és hogyan hirdethetsz?

Egy dinamikusan fejlődő reklámokra szakosodott weboldal partneroldalainál, mely 1 évig ingyenesen biztosít számodra megjelenést tematikus oldalain. A hirdetés szövegét Te választod meg, illetve a hirdetés nevét, linkjét is. Ennek köszönhetően akár egy célzott tartalomra is lehetőség van hirdetési kampányt indítani.

Rendelj Tőlünk egy tárhelyet, bármilyet, mi pedig 1 évig, ingyen megadjuk a lehetőséget, hogy hirdethesd magad, teljesen ingyen. Ezáltal könnyebben megtalálnak a keresőrobotok, majd előrébb kerülhetsz a találati listán is. A hirdetés szövegét Te választod meg, így saját magad irányíthatsz mindent.

Gyakran ismételt kérdések

Meddig biztosított az ingyenes hirdetési lehetőség?

A tárhely szolgáltatás igénybevételéig biztosítjuk az ingyenes hirdetési lehetőséget.

Lehetséges más tárhely szolgáltató szerverén lévő honlapom hirdetni nálatok?

Más tárhely szolgáltató szerverén elhelyezett honlapot hirdetési díj ellenében lehet hirdetni. Amennyiben átregisztrálod hozzánk a domain és tárhelyed, akkor ingyenesen hirdethetsz.