Domain ellenőrzés:

Főoldal

Tel/Fax: +36/46 751-601

Mobil: +36/70 333-4-222

Email: info@naviref.hu

Domain regisztráció
és honlaptárhely

Jelenlegi hely

Domain szolgáltatások

Legyen Neked is saját internetes neved a világban.

Amennyiben egy egyedi honlap címet vagy email címet szeretnél regisztráltatni, kell egy saját domain név.

A saját név regisztrációja számtalan előnnyel jár, melyek közül néhány:

  • Egyedileg azonosít Téged, szolgáltatásod, terméked az interneten: Egy jól kiválasztott név az internetet használók körében jelentős presztizs értékkel bír.
  • Növelheti a honlapjuk ( s ez által a cégük forgalma) forgalma, mivel annak címe könnyen megjegyezhető lesz
  • A hozzárendelt tartalom könnyen és bármikor elérhető az interneten.
  • A vállalkozásod weboldalát könnyebben megtalálják
  • Weboldaladon nem kell feltétlen reklámokat megjeleníteni, amik zavarhatják a látogatókat.
  • Egy saját tulajdonú név birtokában bármikor könnyen válthatsz tárhely szolgáltatót.
  • Korlátlan, saját domain névre végződő email címed lehet. Ebben csak a használt tárhelycsomag szabhat határt.
  • Létrehozhatsz aldomaineket is, melyekre szintén tölthetsz fel tartalmat.

Már 3.920Ft+ÁFA áron biztosíthatod cégednek a saját domain regisztrációt 2 éves időtartamra.

Mi az a domain? Tudj meg többet a domain névről

Tovább a .hu és nemzetközi domain árlistára

Cégünk akkreditált regisztrátorként minden szakmai kérdésre pontos választ ad, forduljon hozzánk bizalommal.

Mit is jelent az akkreditáció?

Az akkreditáció szó meghatalmazást, elfogadást jelent. Cégünk megfelel az Internet Szolgáltatók Tanácsa által lefektetett regisztrációs követelményeknek és közvetlen szerződött kapcsolatban áll vele. Az ISZT felügyeli a magyar (.hu végződés) domainek regisztrációját. A közvetlen kapcsolat előnye, hogy lerövidül a várakozási idő, cégünk a lehető leggyorsabban elindítja a domain regisztráció folyamatát, probléma esetén pedig azonnal vissza tudunk jelezni, hogy meg tudd tenni a szükséges egyéb lépéseket a regisztráció sikeressége érdekében.

A .hu végződésű domain és további mintegy 30 végződés (.pl: .com, .net, .eu stb.) igényléséről bármikor tájékozódhatsz weboldalunkon, ha a weboldal fejlécén található ellenőrzőbe beírod a kiválasztott nevet, majd kiválasztod a végződést.

A .eu végződésű domain név 2006. áprilisától bármely európai uniós állampolgár, vállalkozás számára jegyezhető. Weboldalunkon ennek a végződésnek a bejegyezhetőségét is könnyen ellenőrizheted, majd szabad domain esetén azonnal el is indíthatod a regisztrációt.

Jó lehetőség a .com végződésű domain nevek regisztrációja is. Több ismert hazai honlap ezt a végződést választotta és tette ismerté weboldalát. Ellenőrizd le a regisztrálni kívánt nevet weboldalunk fejlécében található ellenőrzővel.

Melyik végződést ajánljuk?

Nemzetközi végződést olyan cégeknek, magánszemélyeknek ajánljuk, akik szolgáltatásukkal Magyarországon kívülre is terjeszkednek, vagy tervezik azt. Természetesen magyar végződésű regisztráció is ajánlott, hogy többféleképpen elérhetőek legyünk.

A magyar .hu-s végződés jó választás olyan magyar cégek esetén, amelyek nem terjeszkednek külföldre, mert feltételezi a leendő látogató, hogy .hu-s nevünk van.

Tudtad, hogy lehetőséged van ékezetes .hu domain nevek regisztrációjára?

Akár ékezetes .hu végződést is választhatsz, melynek a regisztráció folyamata és díja ugyanaz, mint az ékezet nélküli nevek esetén.

Ékezetes domain név azok számára különösen ajánlott, akik már rendelkeznek az ékezetes név ékezet-mentes változatával, mert sok látogató nem tudhatja, hogy az internet kezdetén csak ékezetnélküli nevek voltak, vagy akár véletlenül is elgépelheti domain nevünket és nem talál meg minket.

Lehetőség van az ékezetes domain átirányítására, hogy az ezt meglátogatók is a régi, ékezetnélküli nevünkre érkezzenek.

Tovább a domain regisztrációra és tárhely megrendelésre

Kedvezményeink

Ha egyszerre, egy időben legalább 5db domain regisztrációt rendelsz meg nálunk, akkor a regisztráció árából bruttó 300Ft/domain név kedvezmény biztosítunk.

Vagy legalább 10db domain név egy időben történő megrendelése esetén 15% kedvezmény adunk a regisztráció díjából.

Már bejegyzett saját domain neved szeretnéd a Naviref Kft-hez átregisztrálni?

Ingyenesen vállaljuk, már más szolgáltatónál bejegyzett név átregisztrálását a Naviref Kft-hez. Az átregisztráláshoz egy igénylőlap (vagy online megrendelő) kitöltése szükséges, valamint cég esetén az aláírási címpéldány, magánszemély esetén a nyilatkozat az adatok hitelességéről. Az átkérés több munkanapig is eltarthat, végződéstől függően, ezért kérjük, hogy átkérését kellő időben, még az évfordulója (lejárati ideje) előtt indítsd el.

Bővebb információért hívd az ügyfélszolgálatunkat.

Ha úgy érzed, hogy Neked is szükséged van saját internetes névre igényelj tőlünk, mint hivatalos regisztrátortól kedvező feltételekkel!