Domain ellenőrzés:

Főoldal

Tel/Fax: +36/46 751-601

Mobil: +36/70 333-4-222

Email: info@naviref.hu

Domain regisztráció
és honlaptárhely

Jelenlegi hely

.com és .eu domain

Nálunk, csak 3.920Ft+ÁFA a .com és a .eu végződésű domainek bejegyzési és fentartási díja.

A .com domainről

A .com az egész világon a legelterjedtebb végződés. A .com rövidítés angolul jelentheti a company (cég) és commercial (kereskedelmi) szavakat is, így elég népszerű a cégek között. Ezt a végződést szinte minden regisztrátor szervezet forgalmazza. Megfontolandó, hogy az általunk választott domain nevet .com alá is regisztráltassuk, mert népszerűsége miatt a látogatók többsége ezen végződéssel rendelkező cím látogatásával is próbálkozat. Ha pedig nem található e weboldal, akár fel is adhatja a további keresést.

A .eu domainről

A .eu domain az Európai Unió saját felsőszintű végződése, melynek célja, hogy fokozza az EU-hoz tartozó országok cégeinek versenyképességét. A .eu létezése előtt csak a nemzeti nevekkel lehetett bejegyezni cégeket, melyek nem voltak mindig ismertek az Unió területén élőknek. A .eu végződés bevezetése után így ezt már az EU minden országában ismerik, így mi is könnyebben ismertté válhatunk. Említésre méltó, hogy ezzel a bejegyzett névvel csak mi fogunk rendelkezni az egész Unió területén, ezért érdemes lefoglalni ezt is.

Hol rendelhetek .com és .eu végződésű domaineket? Mik az előnyei?

Nálunk megrendelheted .com és .eu végződésű domain nevedet, sőt többféle nemzetközi név közül is választhatsz még. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően a lehető legrövidebb időn belül beregisztráljuk igényed és akár tárhelyet is adunk hozzá.

Mindkét végződés előnyére válik, hogy nincsenek szigorú feltételei az igénylésnek, egyedül, ami nagyon fontos, hogy a kapcsolattartó email címünk mindig létezzen, mert az esetleges utólagos módosítások ezen email cím segítségével mennek végbe. További előnyük, hogy a regisztráció elkészülése után azonnal használatba is vehető, nincs várólistára kerülés.

Tovább a megrendelésre

Tovább a mindenkori árlistánkra

Lehetőséged van .com és .eu ékezetes nevek regisztrációjára is, melynek előnyeiről az ékezetes domain regisztrációja oldalunkon olvashatsz bővebben.