Domain ellenőrzés:

Főoldal

Tel/Fax: +36/46 751-601

Mobil: +36/70 333-4-222

Email: info@naviref.hu

Domain regisztráció
és honlaptárhely

Jelenlegi hely

Adatbázismentés

Az adatbázis adatok tárolására szolgál. Célja, az adatokat rendezett, megbízható, hosszú távú tárolása és azoknak gyors visszakeresésének a biztosítása.

Mikor lehet szükség adatbázismentésre?

Adatbázismentésre elsősorban az adatok visszaállíthatóságának érdekében van szükség, hogy ha bekövetkezik a baj, akkor legyen egy biztonsági másolatunk. Az adatbázismentés másik lehetséges előfordulása akkor lehetséges, ha valamilyen adatbázis hozzáférési lehetőséggel rendelkező webtárhelyünket szeretnénk átköltöztetni egy másik tárhely szolgáltatóhoz. Ilyenkor szükséges az adatbázis átköltöztetése is, mert az idegen szolgáltatónál lévő tárhelyünk törlődni fog, ezután pedig nem férnénk sehogy sem hozzá az adatbázisban tárolt adatainkhoz, ezért át kell menteni az adatokat az új tárhely szolgáltatónál üzemelő adatbázis szerverre.

Weboldalad tárhely váltásakor, átköltöztetésénél, ha az adatbázist is szükséges átmozgatni, mi segítünk ebben. Munkatársaink bizalmasan kezelik hozzáférési adataidat, körültekintően elvégeznek minden adatbázismentés műveletet, melyet néha hosszadalmas küszködés után tud egy átlagfelhasználó elvégezni.

Ha igénybe vennéd adatbázismentés szolgáltatásunkat, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot. Munkatársunk ezután elkéri a szükséges adatokat és egy megegyezett időpontban elvégzi az adatbázismentést, vagy áthelyezését, de akár az egész tárhely mentését, áthelyezését is.

Természetesen mindezek elvégzése előtt felmérjük, hogy biztosan működőképes-e a weboldalad az új tárhelyen, így a megrendelés előtt tudhatod, hogy megfelelő-e az új szolgáltatás oldalad számára és a fizetés után sem kell aggódnod, hogy tényleg rendben lesz-e minden az adatbázismentés során.

Ha szeretnél hozzájutni szervereinken lévő adatbázisban tárolt adataidhoz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.